hobbyaggan.blogg.se

Mina hobbies och lite annat jag sysslar med

Vad jag åstadkom på Scrappmässan i Avesta

Publicerad 2015-10-03 13:30:56 i Allmänt,

Var på en scrappmässa i Avesta parken förra lördagen, och träffade en massa goa scrappmänniskor. Bara så trevligt ordnat för oss av Katarina Järn och hennes medhjälpare. Hann göra en hel del kort, tack vare att jag var väl förberedd med packningen hemifrån.........alltid svårt att packa rätt, blir alltid något annat än vad jag tänkt, men denna gång skulle jag göra julkort.........hoppade över tävlingarna..........men vann tredje pris på min inträdesbiljett, så jag är helt nöjd 
Först ville jag prova min nya dies, med spindelnät, så då blev det ett Halloweenkort, men det var också den enda avvikelsen.
Hittade den roliga katten på mässan.
Men sen blev det julkort för hela slanten.
I vit cardstock, som jag lagt i en embossingfolder med stjärnor, tomtegubben har fått en ram av utstansad stjärnkrans i guldpapper.
Två kort som jag ramat in bilderna med dubbelhäftande tape och sen strött glitterpulver över, den ena med rött glitter och den andra med silver glitter. Syns lite dåligt på bilden men glittrar fint på korten.
 
En embossingfolder med julstjärnor, som jag färglagt med disterssfärger, en godjulstämpel och 3-d stickers med en röd rosett.
Repris från ifjol, tycker om den diesen med flygande tomten med sina renar.
Så ett rött kort, som jag bara vek så öppningen blev mitt på kortet och dekorerade med guldbokstäver från en dies och en halv stjärnkrans.
inuti blev det en dies med Betlehemsmotiv och lite stjärnor och en måne så på sidorna kommer jag att skicka en liten längre hälsning, för kortet ska gå till Lettland och vi hörs bara av med julhälsningar.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela