hobbyaggan.blogg.se

Mina hobbies och lite annat jag sysslar med

Studentkort

Publicerad 2015-05-28 11:58:58 i Allmänt,

Fick beställning på ett studentkort till en tjej som går ut handelslinjen, så nu blev det till att studera den mössan, denna skulle ha ett rött band i det svarta. Hoppas bara det stämmer nu då.
 
En målad stämpel från Bildmålarna och lite blommor i gult och blått fick det bli också. En utstansad dies i vit cardstock av ett tårtpapper fick bli bakgrund, så en stämpel med Grattis till studenten, embossat med guldglitterpulver. Inuti en hälsning att skriva sin eget på.
 

Ett bröllopskort

Publicerad 2015-05-27 16:45:17 i Allmänt,

Hittade ett så fint kort i någon av scrapsidorna på nätet, så när jag skulle göra ett bröllopskort passade det ju fint att ta lite detaljer från det.
Torrembossade ett vitt cardstock med en Swiss Dotfolder från Cricut Cuttlebug. Tog ut ett hål med en oval dies och satte det vita cardstocken på en ljusgrön cardstock, som fick bilda bakgrundsfärg och även fick bli den dominerande färgen inuti kortet. Använde en hjärtstans till kanten upptill och nertill, Så en bladslinga och en blomma av spets, med en vit ros i mitten som jag färgade in med lite grönt på kronbladskanterna, för att få det att stämma ihop. Namnet tog jag ut, med bokstavsstansen från ICA, i guldglitterpapper som gjorde att det  stämde överens med stämpeln, från Bildmålarna, som jag embossade med guldglitterpulver
 
 
Inuti lite hjärtformad i vit cardstock på en ljusgrön botten, en med en dikt och en där man kan skriva sin egen hälsning
 

Ett studentkort

Publicerad 2015-05-27 16:20:46 i Allmänt,

Fick beställning på ett studentkort till en kille, som gått på fordonslinjen. Blev lite fundersam på färgerna på bandet men det skulle vara svart med en grå rand.....vet inte om det syns i min stämpel från Bildmålarna. Jag målade killen med distressfärger och lade på ett band med silverfärg på det svarta bandet på mössan. Så hängde jag fast en bil i en kedja från Grattisstämpelbandet.

En presentpåse

Publicerad 2015-05-27 15:46:00 i Allmänt,

 
Gjorde en presentpåse till mitt barnbarn, när hon konfirmerades i Västerfärnebo kyrka på pingstdagen
Framsidan, ett akvarellpapper, målade jag bakgrunden med distressfärger i olika blå till himmel och olika gröna färger till gräset. På det satte jag sedan en konfirmand från Bildmålarna, också målad med distressfärger och Bildmålarnas kyrkan i bakgrunden målade jag bara på taket och lite runt för att det skulle passa in också. Så lite bladgirlanger och blommor. Textstämpeln också från Bildmålarna fick ett litet kors som extra utsmyckning.
 
Baksidan stänkmålade jag ett cardstock med GlimmerMist i lite olika nyanser. Jag färgade ett vitt cardstock med Inkagold i grönt och koppar, färgen putsade jag på för att få upp lystern innan jag tryckte ut diesen av en bladslinga. Så fick det bli en datumskyllt och en hälsning.....
I påsen lade jag sedan det vackra halssmycket jag köpte hos en liten designerbutik i Kroatien.
 
 
 
Det var bara tre konfirmander i år. Men de var så fina och skötte sina arbetsuppgifter genom hela mässan.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela